Rød nougat?
I dag var der fisk til frokost i kantinen. Da jeg ikke ligefrem er den største fiskespiser i verden...faktisk kan lugten alene give mig brækfornemmelser...valgte jeg at gå ned på det lokale pizzaria/delikatesseforretning, som jeg altid gør, når der bliver serveret fisk.
Blandt alle de mange spændende italienske specialiteter, faldt jeg over denne interessante dessert i fryseren, som jeg blev nødt til at tage et billede af.
Nu må jeg tilstå, at jeg ikke ligefrem er ekspert i italiensk is. Jeg kan godt lide at spise den, men jeg har aldrig sat mig for at lære om kulturen, produktionen og alt det der. Jeg har dog været i Italien på sommerferie en hel del gange og har derfor spist en pokkers masse italiensk is.
Og da jeg ikke altid selv har købt de is, jeg har spist, er jeg nu ærligt talt lidt nervøs for, om jeg tidligere har stiftet bekendtskab med netop denne type is. For jeg har altså spist virkelig enorme mængder is dernede, så muligheden er til stede.
Gad vide hvilken slags blod er tale om? Menneskeblod? Fåreblod? Blod fra et egern, en vandrefalk, en myresluger eller måske et dovendyr? Sidstnævnte skulle være relativt lette at fange, så det er da absolut sandsynligt, ikke sandt?
På den anden side...jeg har aldrig haft grund til at brokke mig over den is, jeg har spist i Italien, så hey...måske er blod-is slet ikke så dårligt endda.
Jeg tror sgu, at jeg bliver nødt til at prøve den.
Blandt alle de mange spændende italienske specialiteter, faldt jeg over denne interessante dessert i fryseren, som jeg blev nødt til at tage et billede af.
Nu må jeg tilstå, at jeg ikke ligefrem er ekspert i italiensk is. Jeg kan godt lide at spise den, men jeg har aldrig sat mig for at lære om kulturen, produktionen og alt det der. Jeg har dog været i Italien på sommerferie en hel del gange og har derfor spist en pokkers masse italiensk is.
Og da jeg ikke altid selv har købt de is, jeg har spist, er jeg nu ærligt talt lidt nervøs for, om jeg tidligere har stiftet bekendtskab med netop denne type is. For jeg har altså spist virkelig enorme mængder is dernede, så muligheden er til stede.
Gad vide hvilken slags blod er tale om? Menneskeblod? Fåreblod? Blod fra et egern, en vandrefalk, en myresluger eller måske et dovendyr? Sidstnævnte skulle være relativt lette at fange, så det er da absolut sandsynligt, ikke sandt?
På den anden side...jeg har aldrig haft grund til at brokke mig over den is, jeg har spist i Italien, så hey...måske er blod-is slet ikke så dårligt endda.
Jeg tror sgu, at jeg bliver nødt til at prøve den.
2 Comments:
Nu tror jeg ikke der findes synderlig mane dovendyr i Italien, men det kan jo være de importerer dem for smagens skyld ;)
Det er muligt.
Ikke desto mindre ville dovendyr føle sig hjemme i Italien, da folket bevæger sig i nogenlunde samme tempo. I hvert fald indtil de sætter sig op på scooteren. ;)
Send en kommentar
<< Home